Slik er egentlig....Politikkens verden!

Det er ikke alltid like enkelt å forstå hva partiene står for, men man gjør jo så godt man kan...Her er Lines partiforklaringer fra 2003...

Høyre:

Høyre er et fryktelig dumt navn på et parti, for partinavnet skal fortelle hva partiet står for, og står et parti for høyre så vil de få store problemer i en rundkjøring, da de blir helt nødt til å svinge av i første avkjørsel.

Høyres største ønske er å skille idioter fra skikkelige folk og skikkelige folk fra skikkeligskikkelige folk allerede i seksårsalderen.

Høyre er veldig glade i rikinger, og syntes at det er viktigere at rikingene får enda mer penger enn at staten har noen i det hele tatt, derfor er de veldig for skattelette.

De har alltid ment at alt bør privatiseres, og at sideskill er akseptabelt. Lederen i Høyre heter Jan, noe som er Norges vanligste guttenavn.

 

Arbeiderpartiet:

Dette partiet ble lenge ledet av en furten tøffelhelt fra Lier, Thorbjørn Jagland. Han har en syk tallfetisj som går ut på at 36,9 er et kult tall. Det er greit at det er hvert tredje tall tre ganger, og at 3+6=9, men hvorfor henge seg opp i slikt?

Den godeste Thorbjørn hang seg slik opp i det tallet at han ga fra seg seieren i Stortingsvalget da de ikke oppnådde 36,9% av stemmene, enda de fremdeles var det største partiet.

Etter dette valget måtte Thorbjørn gire ned litt, og partiet har i de seneste årene lagt mye i hendene på en noe mindre furten kar. Mange desperate damer på førti+ mener han er pen og vil gjerne gifte seg med ham, enda han heter Jens.

Arbeiderpartiet er sterkt i mot skattelette og vil heller bruke disse pengene på å holde industriarbeiderne på jobb og skoleelevene lenger på skolen.

 

Kristelig Folkeparti:

Dette partiet styres av gretne moralister fra Sørlandet, men de aller øverste er statsminister Kjell Magne, en forvokst konfirmant fra Molde som har beholdt playmo-sveisen fra barneskulen, og lederen Valgerd som rett og slett ikke er helt god, men som sikkert kunne kommet langt i Idol!

Kristelig Folkeparti mener at alle skal være mye snillere, at barnefamilian skal ha det mye bedre og at alle som liker å ta en røyk eller en dram i ny og ne bør brenne i hælvete.

Det siste viser de ved å ønske å flytte rusbrusen tilbake på polet, doble prisen på alt som inneholder alkohol (dette gjelder også konfekt) og øke alkoholavgiften med et par tusen prosent. Tobakken vil de derimot bare få fjernet.

De ønsker at skoleelevene skal bli mye lurere slik at de kan vinne over de andre landene i verden på statistikken, og for å få gjennomført dette vil de la elevene få mange flere teoretiske fagtimer og ekstremt lange friminutt slik at det er plass til ekstra gymnastikk i disse.

 

Fremskrittspartiet:

Dette partiet het opprinnelig Anders Langes Parti, men det sluttet med det fordi det hørtes så dumt ut.

FrP må være det mest meningsfylte partiet i Norge, da alle paneldebatter starter med at FrP forteller hva de står for, og så forteller alle de andre partiene hva FrP egentlig står for etter deres mening.

De er veldig glade i gode veier hvor man kan kjøre fort, lave priser på det folk flest syntes er artig, slik som bensin og alkohol, og privatisering av skoler og sykehus. De er ikke spesielt begeistret for alenemødre og kriminelle, og de kan ikke fordra bønder og innvandrere.

Partiets mest omtalte politikere er Martin Schancke, som debuterte i beste FrP ånd med å dra til en meddebattant, og Terje Søviknes, som liker å leke med unge jenter. På tross av deres flotte formidling av partiets budskap ledes partiet fremdeles av Carl I. Hagen som er den av partilederne i Norge som ligner mest på en gris.

 


Sosialistisk Venstreparti:

SV er partiet for alle sosialister som ikke er tøffe nok til å melde seg inn i RV. De driver med kommunisme-light og dilter gjerne etter Jensemann og Arbeiderpartiet.

Ettersom veldig mange lærere er medlem av SV, kjemper de for at læreryrket skal bli lettere og bedre betalt. Det høyeste ønsket deres på hele denne jord er mange lærere, derfor vil de gjerne utdanne alle arbeidsledige til lærere som kan jobbe i den offentlige skolen.

Partiet blir ledet av ei krutthøne kalt Kristin, som har det med å drikke for mye Møllers tran før paneldebatter.

 

Venstre:

Venstre var det aller første partiet som ble startet i Norge, og siden den tiden har oppslutningen om partiet bare gått nedover. De har, i likhet med høyre, et navneproblem. Og i rundkjøringer har de det med å ta en 15-20 runder før de forstår at det faktisk er mulig å ta til høyre i blant.

Venstre kommer sjelden med uttalelser, men når de først gjør det, liker de å brife med at de er liberalister, som er for frihet og likhet, og at de liker småbedrifter.

Partiet er ledet av Lars Sponheim som har en småbedriftsfetisj, noe han er veldig stolt av de få gangene han gjør seg synlig.

 

Senterpartiet:

Dette partiet het tidligere Bondepartiet, men de byttet navn da det var så få bønder som turte å innrømme at de faktisk var bønder.

De mener at alle nordmenn burde eie en sau eller ei ku, og at alle ulver og bjørner burde skytes eller i det minste omskoleres til å bli vegetarianere. Sp vil at alle sammen skal bo på bygda og at ingen skal ha bil. De syntes at legalisering av Hasj er helt ok, så lenge Fellesgartneriet får monopol på markedet.

Sp syntes at EU er veldig slemt, og at alt var mye bedre før.

Lederen i Sp heter Åslaug, noe som stammer fra middelalderen og som var et mye bedre navn før.

 

Rød Valgallianse:

Rød Valgallianse står for væpnet revolusjon. Når folket "ber" om det, skal de ta alle pengene til folk, sende dem til Cuba og gjøre Norge om til et miniSovjet hvor alle har det like fælt.

RVs største problem er at de er så små at de ikke får gjort en dritt. Derfor stemmer de imot alt som ikke er til fellesskapets beste. Om et forslag kun gagner 95 % av befolkningen er det ikke bra nok. ALLE må ha det bra før RV kan stemme for.

Rød Valgallianse ledes av Aslak som er en langhåret hippie som klarte å slippe unna presteskulen i Stavængærr.

10 kommentarer

Runa

23.03.2006 kl.09:44

Hva er det med denna rundkjringa? Vil ikke alle avkjrslene bli p venstre side? Er ganske s sikker p det.. Og dessuten er det fult mulig ta til hyre/venstre - vrenge over rundkjring fungere nemlig ogs!

Ola

23.03.2006 kl.15:52

Alts, rundkjringer; Her er en liten, kort forklaring; http://www.vegvesen.no/servlet/Satellite?cid=1069341128417&pagename=vegvesen/SVVartikkel/SVVartikkelFullVisningSide&c=SVVartikkel

Ola

23.03.2006 kl.15:53

Snn. Der har dere den som lenke og.

aurora

23.03.2006 kl.16:30

morro^^

Runa

24.03.2006 kl.08:49

Men nr ble avkjringene p hyreside?

Ola

24.03.2006 kl.13:28

Nr du er i en rundkjring, hvis du da tar av til venstre, da ender du da opp midt i rundkjringa;)!

Line

24.03.2006 kl.17:57

nei, for du svinger jo bare rundt og rundt hele veien, og Runa; rundkjringene har alltid hatt avkjringene p hyreside, det er bare du som lever livet p huet!

Guro

25.03.2006 kl.08:40

Jeg skjnner ingenting! Skal jeg stemme n igjen? Hva er det man skal stemme p n da??Forresten; pass dere for damer som kjrer feil vei i rundkjringa nedafor Stortorvet, det er litt skummelt faktisk...

HMM

26.03.2006 kl.01:51

Jaja, morsom lesning hvertfall. Jeg viste desverre ikke at du var s naiv, men det er jo ikke din feil stakkar:P:PGla i deg jeg Line!Gleder meg til at du ska undervise meg mer i politikk

Sindregutt

30.04.2006 kl.14:58

Ja, dette var jo moro:-) Litt vanskelig f tak i hvor du str hen selv, riktignok. Kanskje midt i rundkjringa eller? En litt uheldig bruk av ordet "meningsfylt" fikk meg et yeblikk til tro at du er Frp-er, men det tviler jeg egentlig p. Selv har jeg ikke bil, s jeg jeg kan trygt st til venstre. Det er jo sjelden jeg som styrer uansett. Snart blir det vel dessverre hyrestyring i dette landet. Helt ute til hyre - i grfta.Peace

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seris reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. nsker du kontakte meg, kan du maile meg p line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits