Julekalenderluke 6

Lucka nummer 6: Vad är det bästa med dig själv? 

Dette er et vanskelig spørsmål, for man er liksom oppdratt til å se litt ned på seg selv her oppe i kulda. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor egentlig, og jeg er vel kanskje ikke viden kjent for å være ekstremt beskjeden - selv om jeg faktisk scoret akkurat det på en personlighetstest på UMB. Riktignok ekstremt beskjeden og svært utadvent i samme test. Sa noen splittet personlighet?

Det var uansett ikke det vi skulle snakke om nå.. og ettersom jeg pleier å si at selvskryt er viktig fordi det kommer fra hjertet, så skal jeg drive med akkurat det. For det er jo, synes jeg, mye bra med Line.


Line anno 1988 - 2003 - 2016

Det første jeg vil trekke frem er at jeg alltid har turt å være meg selv - både med og uten Rudolf-nese og pappahumor. Visst, jeg får knuter i magen i ubehagelige situasjoner og jeg er ikke høy i hatten  når jeg må inn i nye situasjoner, men jeg gjennomfører - og jeg gjennomfører som meg selv. Jeg tror det var viktig som tenåring, og det er jeg takknemlig for, men jeg tror nesten det var enda viktigere når jeg flyttet til Kristiansund og faktisk ikke hadde noen sikkerhetsnett. Det at jeg gutsa, deltok og var meg selv hele veien tror jeg var helt avgjørende for at jeg har fått den fantastiske vennegjengen - og mannen - som jeg nå har fått. Og det er det verdt å klappe seg på skulderen for.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det andre jeg vil trekke frem er det egentlig ikke jeg som kan mene noe om. Dette er kanskje like mye et håp eller mål for meg selv. Men jeg håper og tror at jeg er en god venn (og et godt familiemedlem). At jeg er en som folk føler seg trygg på å komme til. Som de vet at er der, og som de vet at er der for dem. Er det noe jeg har lært på alle mine forflytninger, så er det at avstand ikke betyr så mye - det er kjærleiken. Og det håper jeg dere der ute i verden vet og kjenner på dere også. <3


Dagens luke i Kajsons julekalender var en sunn tankerekke tror jeg, så kanskje du skal tenke på hva som er ekstra bra med deg også?

-- Dette innlegget er en del av Kajsons julkalender 2016 --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

31, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits