Europaturné del 5: Chur

Etter å ha tråkka rundt i fire store byer, fant vi ut at det var på tide å slappe av litt. Hullet vi hadde i reiseplanen ble derfor fyllt med to netter i Chur hvor vi skulle ta Bernina Express videre fra 20. juli. Etter Tour de France-galskapen i Bern heiv vi oss derfor på toget mot Zürich, og her byttet vi til toget mot Chur og alpene. Chur er nemlig en bitteliten by som ligger godt plassert nede i en alpedal.

I Chur levde vi definisjonen på et latmannsliv, og dro rett til den store badeparken etter en enkel frokost på hotellet. Her var vi i mange timer og bare bada, leste, slikka sol og slappa av. Helt perfekt! Det ble selvsagt også tid til lunsj, og jeg... jeg tok en barnemeny jeg! Komplett med morsom tegning når maten ble spist opp! Gjett om Asle lo!
På kveldstid spiste vi deilig grillmat i, nettopp, gamlebyen, før vi rusla rundt i de trange gatene og lot oss facinere av at alle gikk rundt og leita etter Pokémons..Siste dagen i Chur stod vi opp grytidlig for å hoppe på Bernina Express. Og det blir rett og slett neste innlegg! Følg med når i skal krysse Alpene!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

30, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits