TBT 2 - Den rare høsten

Det sitter fremdeles ei klo rundt hjertet mitt som strammer til når jeg tenker tilbake på døgnene med sjokk, sorg og smerte som startet i august i fjor. Det er fremdeles så uvirkelig og urettferdig at fineste Kjersti skulle tas i fra oss så brått. Og samtidig er jeg så takknemlig for all kjærligheten som finnes når verden er på sitt aller vanskeligste.


Denne høsten dedikeres til alle de finingene som var der og holdt meg på beina når savnet var aller tyngst. Jeg er så glad i dere, alle mann!

Elsedam


Familietur til Elsedam i kjempefint vær. Det er vakkert på Knuten altså!

Grilling i Klubba

Klubba er et av mine absolutte favorittsteder i Kristiansund. En får så ro i sjela av å komme hit - enda så mange som jogger og turer og strener like i nærheten. Asle og jeg var her og grilla flere ganger på senhøsten, for når sola først er ute, må man nyte!

Valgkamp med MDG

Viktig å møte opp når mannen skal henge med MDG-fiffen! Jeg deltok derfor ivrig (som publikum) da Rasmus Hanson kom til Kristiansund ridende på den grønne bølgen. Han overnattet i representasjonsboligen (leiligheten til Asle, Asle sov her) og la igjen lapp til Asle hvor det blant annet stod; "Om du er en halvparten så god politiker som du er ølbrygger, så må dette bli bra!" Var en fornøyd kar her da ja..

Stikk ut

Det er stadig noen stikkut-poster å ta i Kristiansund. Her på Kleppen sammen med fineste Sunniva.

Trafikkmannen...

Det finnes noen baksider med å være sammen med verdens mest engasjerte mann.. som feks at turen hjem forstyrres av at han skal dokumentere parkeringsarealer og trafikk.. Heldigvis har han vett til å ta med seg mat til sutreLine, og da blir alt så meget bedre. Happy camping på parkeringsplassen til Fagmøbler!

Kommunevalget 2015


14. september var det endelig duket for kommunevalg, og etter å ha avgitt stemmer var vi på valgvake med MDG. På vei dit lærte jeg at Asle kanskje var liiiiitt spent, og at mobilen min egner seg dårlig på papparazzi-oppdrag! MEN det gikk bra for MDG som fra bystyreoppstart kunne skilte med to representanter - Ralph og Aslemann!

Kongsberghelg

Bursdagshelga til Martin ble ikke så voldsomt dokumentert - men jeg har nå i alle fall vært å lekt med Amelia, og noen ganger er det det aller viktigste man gjør en Kongsberghelg!

Hyttetur og tur til Stemshesten


I starten av oktober var vi på tur til Stemshesten og på hytta til Høgseths på Averøya sammen med fine venner. En skikkelig fin tur og masse hygge sammen med fine folk!

Risiko-nerding

Innleggets jobbfokus går til de fabelaktige risikomatrisene vi leika med på seminar i Molde i høst. Mye moro og masse jobb på en gang. Men så lenge man får dessert til lunsj er livet godt ;-)

Ny Kongsberghelg

Det beste med de tunge stundene er tilbakeblikk til de gode, gamle. Denne Kongsberghelga hadde tante og onkel bursdag, noe jeg åpenbart feiret med et TB til 1988. Fineste tanta mi! <3

Pub til pub / sundbåtcruise med Arena

Jeg tar selvsagt aldri bilder når det skjer såpass skandaløse ting som pub til pub - men Asles snapp fra tidlig på kvelden da vi forberedte til vors på sundbåten må nesten inkluderes. For artig!

Trondheimshelg

Første helgen i november var Asle og jeg på kjærestetur i Trondheim. Hovedmålet var IKEA, og det er en affære som burde vært dokumentert i seg selv. De hadde nemlig ikke det vi skulle ha - og dermed måtte vi tenke litt kreativt. Litt for kreativt skulle det vise seg, for plutselig var det bare plass til en av oss i bilen.. Woops! Oh well! Dette var den dagen da RBK vant seriegullet, så Asle meldte seg frivillig til å bli igjen for å feire mens jeg mørkekjørte og banna i verdens mest fullasta Gull på vei mot Kristiansund. Før vi kom så langt hadde vi dog en herlig helg med privat pub til pub, verdens beste frokost på Nidelven, deilig tapas på San Sebastian, øldrikking med Kristiansundsvenner på Trondheim MIkrobryggeri og, som sagt, RBK-kamp. Happy weekend!

Oslohelg

Flott novemberhelg i Oslo som blant annet inneholdt potensielt matkoma hos Astrid, reunion med Singapore-klassen og Sørengakos med fineste Pernille. Flott helg!

IKEA-montering

Etter den tidligere nevnte Trondheimsturen hadde vi litt å skru på på hjemmebane. Asle visste heldigvis råd og begynte prosessen med øl.

Snø i Kristiansund

Lite slår Kristiansund i snø. Bare synd at den alltid regner bort..

Pinnekjøttlaug

Hvert år inviterer beste Andreas til årets mest eksklusive happening; Pinnekjøttlaug. Her er det fantasisk mat, flotte folk og litt for mye alkohol i skjønn forening - og særlig bedre enn det kan det jo ikke bli. Alice og jeg laget quiz i år også - og det ble bare nesten dårlig stemning. Mao; Great sucess! Gleder meg allerede til årets utgave!

Nisseløp

Jeg kjenner få som er så driftige og kreative som Cecilia og Ingrid, så i desember var vi med å arrangerte nisseløp på deres initiativ. Alt av deltageravgifter gikk til Gode Verdier i Kristiansund, og overskuddspepperkakene gikk til de nyankomne flyktningene på Atlanten camping. Litt hjertevarme i desember der altså. Og forhåpentligvis en årlig tradisjon i Kristiansund fremover!

Og dermed var høsten 2015 over - med noen unntak som får egne TBT-innlegg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

30, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits