TBT 1 - sommerøyeblikk

Det er ingen tvil om at yours truly har operert med i overkant laber bloggaktivitet de siste månedene. Og det nytter jo ikke å begynne å ta igjen for mye.. I alle fall ikke i egne innlegg! Så jeg tenkte vi skulle utnytte den muligheten som ligger i torsdager, og rett og slett kjøre en "throwback Thursday" for å ta igjen væla sånn ca. Dette var i alle fall tanken frem til jeg begynte å gå igjennom det som har skjedd siden sommern i fjor (da LLV tydeligvis pensjonerte seg) - og innså at aktiviteten i livet mitt har det i alle fall ikke vært noe å si på.. så da blir det rett og slett innlegg nr 1 av potensielt mange. Så får vi rett og slett se hvordan dette bærer i vei..

St.hans


Kristiansunderne er langt mer opptatt av St.hans enn jeg er vant med, og kunne by på et KJEMPEBÅL nede i Vågen. Asle og jeg var selvsagt på plass, og ble ikke mindre engasjert da vi oppdaget at de hadde åpent på Kaffebrenneriet hvor vafler og kaffe/te var tilgjengelig. Deilig ved bålet sammen med Vibeke!

Tahitifestivalen

Tahitifestivalen er alltid gøy - og også i fjor kom Live og Tonje oppover. Stas! Fotograferingen var det dog så som så med.. Jeg har tatt fire bilder.. ett av Gabrielle og tre av det jeg mistenker at kan være Postgirobygget? Oh well.. Det var i alle fall en bra festival, selv om vi bare fikk med oss konserter på fredagen. Det ble dog tid til andre hyggeelementer som vors hos Cecilia, reker hos meg, bursdagskake for Live og møte med alle gutta til Asle. Slettes ikke verst!

Kongsberg jazzfestival


Noen solfylte dager på Kongsberg fulle av venner, bebiskos, øl, bading, familie, musikk og, skulle det vise seg i etterkant, mine siste timer med hjertekusina mi..

Høgfjellet


Fantastisk flott tur på Høgfjellet i Tingvoll - selv om undertegnede opplevde den store flåttskrekken og fikk sine aller første flått trygt plassert på kroppen. I skrivende stund kan vi vel avkrefte dødsangsten som oppstod der..

Runas første sommerutflukt


Vesle Runa var ikke fullt tre uker da vi tok en pølsegrillings- og fisketur til Kvalvik fort. Knallfin dag for store og små!

Tall ships race

Ålesund var full av fancy seilskuter, og på en av dem var Guro. Jeg tok turen ned etter jobb og feiret sommeren med middag, crepes og selskap av verdens fineste Guro i noen timer.

Besøk av mamma og pappa

Mamma og pappa tok ei langhelg i Kristiansund, men det var ikke rekene og solnedgangen i byen oss som var hovedmålet denne gangen...


...Nei, det var Smøla med Veiholmen, vindparken og, ikke minst, Fru Guri som stod i førarsetet. Vi fikk med oss nattforestillingen av Fru Guri, og det tror jeg er noe av det flotteste jeg har opplevd. Anbefales!


Selv om det var slitsomt med all havlufta for disse innlandskrabbene, fikk vi tilbakelagt besøk på både Bautaen og Kvernberget før kartet ble rulla utover gulvet her og de satte turen hjemover igjen. Kjempekoselig besøk!

Mammahelg


Jeg tror ikke Nordmøre hadde en mer solfylt helg i fjor sommer enn den helga da Astrid kom på besøk til mamsen i Kristiansund. Vi kosa vårs verre med sol, øl og, absurd nok, en fisketur hvor fangsten ble stor nok til ei lita fiskesuppe til tre. Og man kan vel ikke be om så mye mer enn det?

Østlandshelg
8Fx1KjBXKp

Amelia ble ett år, og tante Line fikk med seg tantemys både på Kongsberg og i Hole. I Hole spiser småjintan giraffer til frokost - det visste dere kanskje ikke?

Søsterkos

Første uka i august kom Runa på besøk til Nordmøre. Den ene dagen satte vi av til å drive ekstremturisme og dekke både Atlanterhavsveien, deler av stien mot Nesaksla i Åndalsnes (litt bratt for mongofoten), Trollveggen, Trollstigen, Gudbrandsjuvet, jordbær i Valldal og svele på Vestnes-Moldeferga. En meget bra dag!

Resten av tiden ble brukt på verdifulle aktiviteter som øl, rusling i nabolagene, ensomturisme på Grip for Runa når jeg måtte jobbe litt og, selvsagt, et slag shuffleboard på Havnekontoret (tenk at de har kvittet seg med bordene! :-( )

Da uka var over og fredagen kom skulle Runa og jeg fly sammen til Oslo hvor hun skulle til Kongsberg noen dager, og jeg skulle til Oslo i utdrikningslag. Slik ble det ikke. Denne fredagen mistet vi Kjersti - og ingenting ble noensinne som før. Og da må det jo være greit å avslutte første TBT-post akkurat her..?

2 kommentarer

Mamma

20.05.2016 kl.20:32

Som alltid skjer det mye rundt deg 😉❤️

Pappa

23.05.2016 kl.18:56

Her ser du at det nytter å ta mange opplevelser i ett innlegg 😃. Artig oppsummering, og et helt naturlig pausested 😘

Skriv en ny kommentar

Line

Line

30, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits