Dag 13: I samma gata som Obama

Plutselig var det mandag - og akkurat som mandagen før var den det motsatte av en blåmandag. Etter frokost startet vi dagen helt sør på Manhattan - og fikk vite at heliporten var stengt fordi Obama var i byen. Minutter etter så vi helikopterne hans komme inn over øya og inn mellom høyhusene. Halleluja! Vi jentene var igrunn ganske fornøyd med dette, mens Stian, som var med oss for øyeblikket, gikk opp i ekstase og tok med seg Amelia på Obamajakt. De fikk sett ham, men det finnes dessverre ikke noe bilde av Obama med Amelia på armen. Such a shame!

Vi som ikke var på Obamajakt, tok oss en øl med utsikt mot Frihetsgudinnen istedet.

Vanligvis er vi helt rå på gruppeselfies - noe vi tross alt drev med i MANGE år før verden trykket det til sitt bryst.. Denne dagen var derimot ikke en slik dag...Vi ruslet nordover inn i finansområdet. Også idag passerte vi oksen man skal ta på balla - og også denne dagen lot vi være...
Videre fant vi veien til 9/11-memorial.Her forsvant Katrine og Live inn på museet, mens Kjersti, Torill og jeg tok en tur på Century21, på ei burgersjappe og så på bar.Ting nordmenn gjør på bar - diskuterer og studerer innkjøpte truser!

Etter at Live og Katrine hadde fått litt mat, tok vi banen over til Williamsburg i Brooklyn - og angra straks på at vi ikke hadde dratt hit tidligere. Så koselig område med små butikker, barer og kafeer. Hit vil jeg definitivt tilbake!


I Williamsburg gikk vi også forbi en restaurant som, artig nok for nordmenn, het Fettasau. Herrigud vi lo! Men det luktet fantastisk der, så hadde det ikke vært for at vi allerede hadde spist skulle vi jammen meg ha slått oss løs! Jaja.. vin og småretter og live musikk på jazzbar er ikke kritisk det heller!På vei hjem sjekket vi ut baren Joshua Tree som skulle være den beste 80/90-tallsplassen på Manhattan. Det er mulig - i så fall har New Yorkerne noe å lære om den saken. Vi ruslet hjemover istedet, og passerte Empire State på veien. Er det noe man ikke blir lei av å se, så er det Empire State Building by night!


Og dermed var turens siste kveld i NYC over...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits