Dag 3: Transportetappedagen

For første gang har jeg hatt en skikkelig god natts søvn i USA, og jeg sender en takk til vårt kjære aircon-anlegg. Det durer og bråker nemlig på nøyaktig samme måte som storstorm og regn i Kristiansund. Ah, søvndyssende og meget behagelig!

Dagen igår var i stor grad preget av transport. Vi drøya avreise fra Brooklyn noe, da vi innså at det bare ble stress å leite etter bagasjeoppbevaring, springe til Central Park, springe tilbake igjen og hive seg på toget til flyplassen. Så da slappa vi av, blogga og stressa over de ulike rutene vi skulle kjøre i Orlando istedet - og skrev ned google maps sine directions. More on this later.

Flyturen med JetBlue gikk som en drøm - viser seg at man har bedre seter, mer plass og bedre underholdningsenhet på innelandsflyvninger med et billigselskap enn man har på langdistanse med SAS... SAS; skjerp dere! Vi satt ved siden av en skravlebøtte av en pensjonert flyvert, og fikk sett bilder av barnebarn, av alle mulige opplevelser og av tida da han styrte flykabinen. Koselig, merkelig og artig. Amerikanere er gærne de! Vi fikk også observert våre første 12XL, og var meget fasinert over at de klarte å skvise seg inn i flysetene.. All vår medfølelse går til barnet deres som satt skvisa mellom fanget til mora og stolen foran!

Så ankom vi Orlando i 86 varme (ikke celsius der altså - ca 30 norske varmegrader :P), fant både bagasje og bilskranke - fikk tegna masse forsikringer og så fikk vi oss en liten Mazda som jeg mener vi burde kalle Magnus (etter Maste), men Runa sier at det ikke sømmer seg... Hun om det! Kjøreturen til hotellet via billettopplukk gikk overraskende nok som en drøm, og jeg venta helt med å clutche til vi skulle parkere. Og der var det plass til sånne tabber!
Første stopp var ved Celebrity Hall på Disney All-Star Resort for å registrere oss og hente billettene.. SATAN! Der var det et telt større enn huset vårt hjemme som inneholdt registrering, orientering, butikk, internasjonalt kontor osvosv. Vi måpa mildt sagt! Og vurderte om vi skulle kjøpe oss sånne sløyfer for å virkelig høre hjemme i galskapen..

Etter å ha plukka opp billettene fant vi hotellet lett som på en plett, og fikk sjekka inn. Hotellet er helt ok - og vi har tilgang på vaskemaskin ved behov. Line ser muligheter for å løse vaskekrisa før NYC! Mest humor er det i sengene, som Runa mener rekker henne til navlen.. Prinsessene på erten herfra altså!

Vi var på hotellet i ca den tiden det tar å skifte til shorts, omorganisere håndbagasjen (sekken ble bytta ut med Mary Poppins-veske), og så satte vi kursen mot; Shopping!

Målet var å kjøpe sko, jeans og mascara til Line. Og middag. GREAT SUCCESS! Noen dollar fattigere var vi derfor klare for vårt livs bomtur - vi kjørte oss nemlig stygt bort på vei til Kjersti da det var mørkt og dårlig skilting. Fant heldigvis en enorm bensinstasjon som hadde mye omsorg for dumme turister, og dermed var gjenforeningen komplett!

Veldig koselig å få noen timer med Kjersti og hennes fine - vi gleder oss til å heie på dem og se mer til dem!! Men først;DISNEYGALSKAP!

See you on the other side, people! :D

2 kommentarer

Tante Tove

25.04.2015 kl.14:31

Det ser ut som dere har det veldig bra på tur, mange opplevelser, inntrykk og nye erfaringer😎😎

Kos dere videre.🇳🇴🇳🇴

Silje

25.04.2015 kl.14:46

Bra dere koser dere på tur! Hils Runa og Kjersti fra meg og Linnea, og ønsk dansejentene lykke til!

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits