Reisefeber

Det nærmer seg ganske nøyaktig to år siden forrige gang jeg presenterte noen ferieplaner av dimensjoner i denne bloggen - og nå er det nesten  dags igjen. Jeg sier nesten, fordi lite kan måle seg med en måned loffing i Asia, men det blir nå to uker fri fra jobb og masse opplevelser sammen med fine folk, så jeg kaller det nå et lite eventyr lell jeg ass. Også denne gangen har jeg som mål å blogge intensivt - men har allerede nå litt problemer med å tro at det skjer. Hva tror du? Kommer vi i mål?

Uansett, denne gangen er det the land of opportunities som står for tur, nærmere bestemt med besøk i New York og Orlando. Absurd kombinasjon tenker du kanskje? Vel, det er en grunn til at det er nettopp disse byene som skal besøkes, og du vil forstå hvorfor om litt.. 

Allerede onsdag 22. april setter finRuna og jeg kursen mot the big apple for litt intensiv todagers sightseeing før vi setter oss på flyet til Orlando for å henge i Disney World i tre dager. Ettersom ingen av oss er fornøyelsesparkpsykos sier det seg selv at det er mer enn Mikke Mus som trekker her - og OM det er. Vi har nemlig en meget begavet dansekusine som skal konkurrere i VM i cheer dance den helga der. Midt i sjølveste Epcot (en av parkene til Disney). Herrigud som vi gleder oss til å se Kjersti og resten av Studio3-jentene kicke ass i Open Hip Hop!


Paintskills like a boss! Alle skjønner jo hvem som er hvem her?

Når jentene har fått sin diamantring (premie, ikke forlovelse!) setter vi nesa mot New York igjen hvor Runa skal fly hjem til Norge for å forsøke å få orden på ødelagte kropper i Narvik, mens jeg blir igjen og bytter ut Runa med Astrid og Live. Vi skal ha nye to dager med intensiv sightseeing / jakten på den perfekte drinken, noe som avsluttes i bargata under after work på torsdagen hvor hovedoppgaven er å finne en date hver til Astrid og Live. Det er nemlig ikke så farlig om de forelsker seg den kvelden, for samtidig som de når sjekkebalansen lander Kjersti, Katrine og Torill - samt Stian og Amelia i New York. Fab6+2! :D

Målet for dagene med damene er rett og slett svært enkel; shopping, sightseeing og en drink eller fire for å feire Kjerstis siste dager som en fri, ung kvinne (hahaha!) før bryllupet i juni. Allerede nå kjenner jeg på meg at dette blir great success!

Men; før vi kommer så langt er det noen ting som må på plass - i dag står klesvask, pakkeliste og potensielt litt jobb på agendaen.. Jeg tror jeg begynner med pakkelista!


Har du vært i NY eller Orlando og har noen fabelaktige tips til meg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits