Påskeferie 2015

Åh, så deilig det var med påskeferie! Og for en fantastisk påske vi fikk - selv om store deler selvsagt er udokumentert.. Uansett!

Asle og jeg satte oss i Gullet og kjørte sørover allerede på morgenen palmelørdag. Det er relativt langt å kjøre om vi skal være helt ærlige her, men det var lite trafikk og god stemning i bilen (nada moskus på Dovre satt til side), og etter åtte og en halv time var vi fremme i Gamlevegen på Ski. Her ventet landskamp, biff og en rusletur i Ski hvor vi blant annet fikk klemt på Kaja. God stemning!

Søndag gikk turen til Oslo for å date verdens aller fineste Pernille! Åååh, som jeg har savna den blidfisen der!Det ble dog ikke tatt bilder av frøkna - bare av nye Ø som så helt herlig ut. Gleder meg til å utforske dette videre. Vi hadde en strålende dag i Oslo med kaffe, gatevandring og middag på Aker Brygge - de to siste i selskap av Asle, og så gikk turen mot Ski igjen og i bursdag i Kroer til fettern til Asle. Kvelden ble så avsluttet på tebesøk i Ås i retroleiligheten. Stas!Mandag satte jeg kursen mot Kongsberg, og fikk lunsj hos mormor og morfar mens Smart Kjøkken forsøkte å skru opp kjøkken hjemme hos mor og far. Kvelden ble tilbragt sammen med de fineste jentene i verden på fab4-taco hos Live. Ren lykke!

Tirsdag var jeg på påskelunsj hos familien Salvesund og fikk leika litt med mitt nydelige lille fadderbarn Amelia. Hun har endelig nådd en responsalder, og er morsommere enn noensinne. Dette går rektig vei ass! :D Stor stas var det også med lyserosa egg til lunsj - mens det var noget mindre stas å gå gjennom hele kjøkkenet til mor og far etter feil. Moralen må være; Velg ikke Smart Kjøkken!

Onsdag var jeg en tur i Oslo for å klemme litt på farmor og farfar - kjempekoselig. Og så, som det seg hør og bør, gikk turen videre for å hilse på i motsatt ende av livet. I Jondalen finnes det nemlig en liten Gullik som jeg ikke hadde møtt tidligere - og som var en helt fantastisk fin liten gutt på drøye to uker. Gratulerer igjen, Hege og Sigbjørn!
På onsdag kveld kom både Asle og Runa endelig til Kongsberg, og dermed var klanen fulltallig. Kan vi gjette hva det betyr? Ja! Hyttetur! Woohoo!


Vi var på deilige Vegglifjell fra Skjærtorsdag til Påskesøndag, og det var bare deilig vær, skiturer på rundt mila, sjukt god mat, alt for mye snop (seriøst - måtte ha litt nedtrapping med rosiner her nå!), late dager og kjempegod stemning. Hver dag burde være en påskedag! Her kommer noen glimt!


Etter fire deilige fjelldager, overraskende mye kø ved Jondalskrysset med tanke på at det ikke kom en eneste bil ned Jondalen, og litt ekspressightseeing i Kongsberg, var påskeferielivet plutselig byttet ut med billivet igjen. Det gikk dog radig nordover på mandagen, for alle andre hadde åpenbart reist hjem dagen før, så etter litt mer enn ni timer var vi godt plantet på sofaen med kinamat, klare for RBK - Ålesund-oppgjøret. Lurer på hvor denne intense fotballinteressen på reisedager kommer fra..

Tusen takk for ei knallbra påske! Jeg håper påska di var like bra som mi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits