Vårglimt

Jeg satser på at det fungerer slik at blogglysten våkner med våryrheten - for nå er det jammen meg vår! Denne helga har vært helt unik, så her kommer noen solskinnsglimt fra Nordvestlandet.

Fredag tok Asle og jeg en rusletur på Skorpa - også kjent som øya hvor KBBL vil bygge boligområdet "Utlandet". I know.. håpløst!
En pils ute i naturen = perfekt måte å starte helga på!

Lørdag gikk ferden til Farstadsanden og Nordneset sammen med Asle og Trine. Her var det rom for å leke i bølgene, nye sola i skrenten, drikke kakao, spise muffins, lære masse rart om både fyr og gravhauger, og, ikke minst, kjenne roen som senker seg når man kikker på havet.


På vei hjem stoppet vi ved de nye naustene i Sveggvika, og møtte på en haug med småfisk. Artigsomt!

Etter at Bettan og Tor Endresen ikke gikk videre til ESC var det plutselig søndag. Vi tok oss en perfekt latskapssøndag i Brunsvika og nøyt varme stråler, kald øl og herlig lesestoff. Bra avslutning på helga!Jeg tror jammen meg at det er vår jeg!

2 kommentarer

Iselin Renée

16.03.2015 kl.21:44

herlige bilder :)

Line

16.03.2015 kl.21:50

Iselin Renée: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits