Jakten på været

Idag har vi fått noen skikkelige vindkast i Kristiansund, og den håpløse østlendingen måtte selvsagt ut for å se. Kom selvsagt ikke opp i stormvarsel på stormvarselet (hoho), men det var grei trøkk på Lines stoppested nr to; Karihola. Da jeg ble litt mer konsentrert om mobilkamera enn om egen balanse var det i allefall god mulighet for å måtte ta noen støttesteg. Heldigvis var det pålandsvind, og dessuten har undertegnede en master i støttesteg fra Samfunnet i Ås, så det gikk i overkant bra denne gangen også.

Fra småbåthavna på Goma - en ser lissom at det skjer noe der ute i det fjerne, men inne på land var det helt ok. Særlig for de som satt i bil :P


Det var lissom ikke nok action på Goma, så Gullet og jeg fortsatte omveien hjem via Karihola (ofte kjent som der jeg gikk meg bort her tidligere i høst)

Fra Karihola - rett nerri veien for Bunnpris
Hvis noen lurer, så kan jeg bekrefte at håret mitt knyttet seg greit sammen av vinden, men med silkehåret mitt var jo ikke akkurat det en lei utfordring. Jeg rista bare litt kraftig på hodet da jeg kom inn og fikk av hetta, og dermed hang det like rett ned igjen. Blir nok ingen hårblogging med det første her nei!

Før jeg dro hjem tok jeg forøvrig også en tur over brua til Innlandet for å se om det var noe action der. Har nå innsett at Innlandet antagelig har fått navnet sitt fordi det ligger innimellom alt annet, og at jeg må ta meg en titt på detta kartet igjen. Det ekke så greit altså!

Hjemme i gode, gamle Vågen er vi forøvrig relativt beskytta, men jeg håper at regnet skal fjerne sølespruten på Gullet så jeg slipper. Idag har jeg tross alt betalt penger for å legge sommerskoan hans på oppbevaring, så nå får vi drøye litt med bilutgiftene igjen tenker jeg. Eller, diesel er greit da.

Med dette deilige været har jeg vedtatt kosetilstander i heimen, og planlegger å feire verdens beste mamma med både rødvin, film og kos her om litt. Men først skal jeg henge opp litt klær, sette på tredje og nestsiste maskin og lage litt middag. Oppvasken tror jeg skal få stå til imorgen. Det er begrensa hvor mye kjedelig man kan gjøre midt på en lørdag!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits