30års kalas

For en tid tilbake siden ropte vi hurra for fineste Kjersti i denne bloggen. Det er riktignok snart to uker siden, men ettersom intensjonene alltid er gode, følger vi nå opp med noen lykkelige bilder fra feiringen som fant sted samme dagen.

Jeg startet feiringen allerede dagen før med å begynne på tapasen, og dette fortsatte selvsagt hos Kjersti den ettermiddagen. På tross av planleggingsmamsens dystre tiltro til vår tidsplan hadde vi utmerket med tid, og kunne derfor nyte en rekke vinglass til matlagingen - akkurat slik som det skal være.


På menyen stod parmesankjøttboller i tomatsaus, salt og pepperkylling, stekt chorizo, nybakt foccaciabrød, lefseruller, marinert scampi og en rekke deilige dipper og grønnsaker. NAM!

Mens Kjersti og jeg lagde mat, drakk vin og skravla, fungerte Stian som den perfekte DJ og kelner. OK, nesten perfekte - han burde ikke mene så mye om vår utmerkede musikksmak (spill den hvor Lene Marlin synger på norsk en gang til!), men når han dro frem de gøyale leketøyene sine ble det meste tilgitt!
Det var en svært vellykket kveld med god mat, godt drikke og skikkelig fine folk. Etterhvert kom nemlig også de dessertansvarlige: Katrine, Tor Helge og Live, og dermed var kvelden nesten komplett. Med nesten mener jeg selvsagt at vi savnet den fjerde fab4ern... Heldigvis er teknologien vår venn noen ganger, og dermed...

...fikk vi Torill på Skype! Torill var tross alt med på bursdagsgaven, og måtte få være med når Kjersti fikk det som har opptatt nesten all vår tid (for min del: all tid jeg ikke hadde lyst til å legge i mastern = masse!) etter jul. Nemlig årets o store bokprosjekt: Fab4 etter Singapore!Som bokprosjektredaktør må jeg bare si meg svært fornøyd med det endelige resultatet, så blurb kan trygt anbefales til alle som har lyst til å lage ei skikkelig fotobok med gærne historier og mye moro. Jeg skal visstnok gjøre det igjen, men heldigvis ikke før om nesten halvannet år. Jeg håper selvsagt at denne anbefalingen skal skaffe meg seriøs bloggsponsing ala fotballfrue innen den tid, for du veit jo hva dem sier: There is always hope! Uansett, jeg tror bursdagsbarnet hadde en utmerket feiring og jeg veit med sikkerhet at jeg hadde det!

Nok en gang: Hurra for Kjerstis tredve første år - jeg gleder meg til de 30 x 2 neste!

101 på 1001:
70. Gi bort ti hjemmelagde gaver (1/10)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits