Sånn går no dagan

Det finnes både fordeler og ulemper med å sitte på eneansvaret for egen læring. De siste dagene har jeg kjent litt på fordelene, for gjett hvem som har røket utfor det vi kan kalle en litt sta versjon av uvi? Jepp, det er meg. Og da er det fint å kunne få lov til å holde hus ca fem meter fra do, og enda finere å kunne ta en power nap i totida når tretthetsbivirkningene av penicillinen holder på å ta knekken på deg. Akkurat det siste skulle jeg i allefall gjerne vært foruten - Selexid har alltid vært min venn tidligere, men denne gangen tar den mer knekken på meg enn på sjukdommen vil jeg påstå. Ugunstig når jeg allerede har en penicillintype jeg ikke tåler.

Menmen... Som det ble påpekt for meg her om dagen - jeg får kanskje uvi lettere enn andre, men jeg har i det minste ikke munnsår-herpes. Og det er jeg svært lykkelig for. Så en får vel rett og slett leve med de skavankene man har, og finne løsninger som tilpasser seg disse. Hvilket er hvorfor jeg ikke går med hæler til hverdags og hvorfor jeg disse to dagene har lest uendelig mange artikler fra under fleecepleddet. Ikke så verst vetja!

Mastern? Joda, den lever i beste velgående. Tror jeg. Vi er ikke heeelt blitt bestevenner enda, men det kommer seg, det kommer seg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits