Blåtur til Amsterdam

18.mars avholdes denne vårens generalforsamling ved Samfunnet i Ås, og da er det vi liker å kalle UKEeventyret over for vår del. I snart to år har vi jobba, planlagt og ledd sammen. Og vi har fått igjen så det monner - vennskap, fabelaktige flinke KSer og funksjonærer, en UKE få har sett maken til, økonomi som går som den skal og ufattelig mye moro! Det er derfor kanskje ikke så rart at det kjennes at vi snart skal troppe av. Snart skal GF velge åtte nye flinke folk som skal få planlegge, arrangere og leke med UKA 2014. Og vi skal bli UKEpensjonister. Nettopp derfor var vi nødt til å smi mens vervet ennå er varmt, og trossa dårlig studentøkonomi for å få en avslutningstur som er UKEstyret 2012 verdig.

Som nevnt hadde de fleste av oss ikke den fjerneste anelse om hvor vi skulle. Fridtjof hadde fått frie tøyler innenfor budsjettrammene, og vi andre var sykt nysgjerrige og gira. Fin fordeling spør du meg. Særlig når Fridde gikk så opp i rollen sin som han gjorde, og informerte selv taxfree-folket om at de ikke måtte finne på å si hvor vi skulle når de så på boardingpassene. GØY! Vi spiste, som alltid på Gardermoen, litt pizza - og underholdt oss med intern gjettekonkurranse. Da vi hadde foreslått Zürich, Amsterdam og Brüssel som reisemål fikk vi vite at noen hadde rett. Men hvem som hadde rett (*kremt* Jeg selvsagt! :P) fikk vi ikke vite før resten av passasjerene var godt i gang med boardinga. Amsterdam, here we come!

Jeg skal spare dere for et Line-langt referat (litt fordi jeg ikke gidder å skrive så mye, men også litt fordi UKEsjefen er litt paranoid for hva som kommer på internett, og definitivt sterkere enn meg :P), men kort oppsummert ser dagene slik ut:

Torsdag: Rødvin på flyet, champis i limmoen (jadda!), finfint hotell og digg italiensk mat. Rolig kveld!

 Fredag: I overkant digg frokost hos De Bakerswinkel i selskap av en katt som åpenbart bodde på bordet der. Sightseeing light, blomstermarked, (vindus)shopping og i overkant gay'e drinker på pub. Cato kom!! Ekspressmiddag og pubbonanza.

Lørdag: Aaaalt for treg start for en alkoholuthvilt Ekanger. Digg bagel til frokost! Rusling blant designerbutikker. Kanalbåttur i snøvær (her var kameraet mitt dødt så jeg håper noen andre spytter opp noen bilder snart!). Shopping. Expresskifting. Nydelig tapas hos Barca på Marie Heinekenplein. Red light district. Karaoke på pub sammen med to karer som sang ALT samt et Henparty som viste ALT (nesten). En svipp på Leidseplein. Nattmat.

Søndag: Sightseeing og litt shopping (les: postkort som jeg ikke har sendt (eller skrevet)) på egenhånd. Lunsj og vin med verdens fineste Mel <3 Flyreise vedsiden av Fridde = ønsker meg nå iPad, men har i det minste funnet kabalappen = hekta.

Jeg trenger antagelig ikke å si at det var en fantastisk fin tur sammen med fabelaktig fine folk - men det var det altså! Og ettersom jeg har noen ørsmå begrensningsproblemer så gleder jeg meg nå voldsomt til to ting: Neste gang jeg får reise på tur med verdens beste UKEstyre og neste gang jeg får oppleve Amsterdam - det var jo så kø hos Anne Frank at vi jo faktisk er helt nødt til å komme tilbake en dag. Gjerne en vårdag hvor ølen kan nytes på en herlig fortausrestaurant slik at man kan ta people on bikes-watching'a til et heelt nytt nivå!

Takk for turen folkens - og hatten av for fineste Fridtjof (og Lonely Planet) som planla turen for oss!


101 på 1001:

44. Oppleve Amsterdam

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits