The world is a book...

...those who do not travel read only one page.
- St. Augustine

Idag har jeg drevet litt DIY på si. Mest fordi jeg ikke har det minste lyst til å ta ned klesvaska selvsagt, men det er en helt annen sak.

Etter mange år med hvisomattespørs har jeg nemlig investert (fjor)årets julegavepenger fra farmor og farfar i en mellomstor koffert  (TAKK!) - med mellomstor mener jeg ENORM vedsiden av håndbagasjekofferten og bitteliten vedsiden av Ulf. Perfekt for halvlange turer eller helger hvor man er usikker på hva man egentlig trenger. Denne helgen passer i den sistnevnte kategorien, da jeg ikke har den fjerneste anelse om hvor jeg skal (more on this later). Poenget i denne posten er at alle fine kofferter fortjener en vei hjem igjen dersom våre veier skulle skilles der ute i den store vide verden, så idag har jeg laget... adresselapp til nykofferten. Det var så enkelt at selv jeg kunne få det til uten å klippe av en eneste finger, og alt du trenger er:

Litt tjukt papir / Tusj  / Lim (om du er like ukoordinert som meg) /  Saks / Kontaktpapir (eller lamineringsmaskin om du er fancy!) / Slufsebånd

Jeg regner med at det er relativt sjølforklarende - skriv på, klistre sammen, kleb inn i kontaktpapir, klipp rundt, knytt fast og voila!
Han ble ganske søt om jeg får si det sjøl. Og siden han ble så søt med sløyfa på så har jeg tenkt å gi ham navnet Stein - litt fordi den er nesten like søt og dårlig til å møte det stereotypiske manneidealet som fineste Stein og litt fordi han kommer til å være steintung halvparten av tida uansett.  Si hei Stein! (Hei Stein!)

2 kommentarer

Katrine

07.02.2013 kl.09:15

Ser du til og med har plassert Stein på den røde løperen! :-)

Line

07.02.2013 kl.10:52

Katrine: Du kjenner jo Stein - hvor skulle han ellers ha stått? :P

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits