UKEkjærleik

Det aller, aller fineste med å være involvert i UKA, er alle de andre finingene som bidrar. Som setter sitt eget liv og sin egen utdannelse på vent (eller i allefall så langt ut på sidelinja at du glemmer at den eksisterer en periode) for at alle andre skal få kose seg med herligheter i hverdagen sin. UKA 2012 har favnet over tusen funksjonærer som har bidratt med sitt, men det er de som har holdt disse i tømmene som har imponert meg. For når 54 komitesjefer styrer over tusen funksjonærer, da veit du at det er snakk om folk med stå på vilje, stålkontroll og bein i nesa som har disse rollene.

Årets UKEorganisme har vært helt unik! Ikke fatter jeg hvordan bittelille Ås kan romme så mange dyktige folk - men det er vel kanskje sånn at Norges beste studentmiljø tiltrekker seg Norges beste studenter? Jeg velger å tro det! Og som administrasjonssjef, UKEmamma og masekjerring har jeg vært så heldig at jeg har fått bli kjent med alle sammen!

Det er allikevel noen av årets KSer som skiller seg ut for meg. De er ekstra dyktige, ekstra søte og aller høyeste elsket av UKEmamsen. Ja, jeg snakker selvsagt om mine fine administrasjonsKSer! De har virkelig stått på, alle ti, og laget så imponerende resultater at jeg ikke kan gjøre annet enn å ta av meg hatten og sprette champisen! Jeg kunne virkelig ikke bedt om ei bedre og herligere blokk å jobbe sammen med dette hektiske og artige året, og jeg er så glad for at vi har matcha både sosialt og jobbmessig alle mann. En kan jo ikke bli anna enn svært lykkelig av sånt! Og så, når UKEmamma allerede er våt i øyekroken av stolthet, gir de meg dette:


1. Vin, ettersom det åpenbart er sånn UKEmamsen holder maskineriet igang
2. Vin- og vannkaraffel så jeg kan bli litt mer voksen
3. Kopp med "verdens beste mamma" på. Var fyllt med smågodt, men det forsvant merkelig nok på festen
4. Verdens fineste attest i glass og ramme som jeg skal ha hengende å veggen så lenge jeg lever

Jeg trenger antagelig ikke å si at jeg blei blank i øyan når dette ble overrakt meg - heldigvis støttet Cato og Fridtjof oppom med kjærlig mobbing fra si så jeg fikk tatt meg sammen og klemt litt skikkelig på dem istedet.

Fineste adminKSer: Jeg tror ikke dere aner hvor mye det her betyr for meg! Dere er virkelig verdens aller, aller beste, og jeg er så uendelig gla i dere! Takk for at dere lever opp til det fineste som finnes i verden - nemlig UKEkjærleik! <3

(Jeg liker spesielt godt at de har tatt bilde av seg selv med mitt kamera, de som var på adminvors...skulle tro de visste at jeg ville blogge om dette?)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits