Reisedrømmer...

På lørdag var Astrid og jeg på Reiselivsmessa på Lillestrøm, og der drømte vi oss fullstendig vekk i alle verdens muligheter når det gjelder spennende reisemål. Nå gleder jeg meg nesten til å begynne å jobbe, sånn at jeg kan spare opp en hel masse penger og ta et sabbattår for reising. ...nei, jeg skjønner ikke hvordan folk har tid til å skaffe seg en familie...jeg føler at det må komme litt i annen rekke!

Heldigvis så finnes det rimeligere alternativer enn "jorda rundt på kryss og tvers i ett år" som kan fullføres selv mens man studerer (særlig dersom nevnte student innser at det faktisk ikke er nødvendig å hygge seg til stadighet), og øverst på den lista står herved Marokko! Vi begynte å drømme om det som spot for Astrids 30års dag, men innså snart at hun var aaaltfor ung til at vi skulle kunne vente så lenge. Jeg drømmer nå om Marokko i 2012 - noen som vil være med?

Ellers hadde vi et greit fokus på den Dominikanske Republikk. Verdens beste Clarissa bor der ett halvt års tid eller så, og Astrid og Kjersti drømmer om en tur dit i påsken. Det får dessverre bli uten meg, da eksamnene mine begynner ca to uker etter påske og onkel lånekasse dessuten ikke har innsett at jeg trenger reisestipender årlig :P Etter et møte med bilen under begynte dessuten Astrid å fantasere om en tur til Island...Island er flott det, men Astrid som sjåfør i denne bilen? Nja, skeptisk!

...jeg tror vi trenger en sjåfør slik at vi kan holde alkoholprosenten oppe! ;-)

Hvor drømmer du om å reise?

Stikkord:

2 kommentarer

Gullesn

18.01.2011 kl.14:13

Og her vart eg herved invitert tel Marokkotur i 2012!

Line

18.01.2011 kl.15:32

Gullesn: woohoo!

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits