På nett...

De siste dagene er det ekstremt mange som har avlagt et løfte på facebook. Jeg har aldri lest teksten, bare sett linken, stussa over navnet og skrolla videre. Som æresmedlem i foreningen for oss som skroller fort fordi vi egentlig ikke bryr oss har jeg nemlig lest "bibelløftet" og tenkt for meg selv; "det var da en voldsom trang for å vise frem sitt religiøse standpunkt nå like under juletider!" Dette har jeg dog ikke hengt meg så mye oppi, for det er jo et velkjent fenomen å være julekristen i Norge.

Nå slo deg meg allikevel akkurat at det er ikke et løfte om bibelen de avlegger - nei det er bilbelter det dreier seg om. Ikke helt samme saken med andre ord. Og sikkert mye mer fornuftig igrunn dersom man føler at man må fortelle verden at man har høy nok IQ til å forstå at det lønner seg med bilbelte når man er ute å farter. Selv er jeg såpass trafikkfarlig at jeg tar det på av rein naturlighet. Og det burde jammen meg alle andre som skal kjøre der jeg går, sykler eller kjører også gjøre! Dagens oppfordring. ;-)

Har du avlagt noen løfter idet siste? (Bibler og bilbelter går for det samme :P)

Stikkord:

3 kommentarer

Gullesn

23.11.2010 kl.10:40

Møsta linsen eller? Hahhahh morsomt!

Line

23.11.2010 kl.10:58

Gullesn: Søren, kanskje det er det som har skjedd :P

ingiiiis

23.11.2010 kl.13:11

Huff, hater å kjøre uten bilbelte. Jeg bruker noen ganger å stanse nede i bakken her for å hente posten, og da kjører jeg av og til den lille bakken opp uten belte i kanskje 20 km/t, og jeg føler meg totalt naken. Det er grusomt!!!

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits