Eksamensspørsmål

På hver eksamen er det noen som spør etter foreleser/emneansvarlig og når vedkommende kommer fører de en samtale med vedkommende som er så lang som et vondt år. Denne samtalen tar masser av dyrebar eksamenstid, og det ser alltid ut som om de har det riktig trivelig - studenten og foreleseren. Samtalen foregår selvsagt hviskende og av en eller annen grunn er folk skikkelig gode til å hviske på eksamen, så jeg hører jo ikke hva som blir sagt. Noe som resulterer i at jeg tenker; hva er det vedkommende nå får vite, som jeg også burde visst? Jeg soser bort masse eksamenstid på å fundere på dette. For jeg spør nemlig aldri foreleser om noe - jeg kan lissom ikke skjønne hva jeg kan spørre om. Det jeg lurer på er jo helt konkrete ting som; er dette feil? Tenker jeg rett nå? Hvordan får jeg til det her? Har du en fasit? Og det skjønner jeg jo at han ikke kan svare på...så dagens spørsmål er:

Hva i alle dager spør man om under eksamen?

Jeg ville blitt kjempeglad dersom noen kunne svare på dette, for jeg føler jo at jeg går glipp av essensiell bonding med foreleserne her...kanskje det finnes et fempoengsfag jeg kan ta i "eksamensspørsmål"?

Spør du om noe på eksamen?

2 kommentarer

Irene

26.05.2010 kl.17:55

Jeg spør alltid om hva de mener med oppgaven dersom jeg ikke er sikker på om jeg forstår den hel (eller.. kan den helt). Da får man som oftest hjelp uten at de sier noe direkte.:)

Line

27.05.2010 kl.08:40

Irene: Lurt! Det skal jeg begynne med også ;-)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits