Mer møteaktivitet

IAESTEdrømmen fortsetter, idag med et særs vellykket INA-møte i Oslo. INA står forøvrig for IAESTEs Næringslivsdager-ansvarlig, og betyr enkelt og greit at de(vi) som jobber litt med næringslivsdagene var samla for innspill, kommentarer, vidreutvikling og, i mitt tilfelle, smisking med nyvalgt INA i Oslo for tillatelse til å værra med igjen. Øyvind er heldigvis en grei gutt, og Line er med! (Dette inkluderer antagelig resten av LK Ås også, ettersom jeg har lovt nyinspirert kustus på troppene :P)

Vi går jo ikke i detalj med våre viktige og fantastiske ideer, men jeg kan si en ting; jeg gleder meg litt til februar allerede jeg. Og nå er jeg faktisk skikkelig motivert til å ringe bedrifter og få dem til å forstå hvor viktig dette er. Hvor motivasjonen kom fra? Kunnskap er makt, og makt er moro ;-)

Jeg veit jeg lovte Vårmøtereferat idag, men jeg bestemte meg for å prioritere litt mer sommerjobbsøking. Har ennå ikke kommet i mål der, og nå begynner jeg å bli stressa. Er det noen der ute som har lyst til å ansette ei trivelig, hardt arbeidende jente? Jeg lover at jeg ikke skal blogge på jobb! Imorgen er det skole, studier og anna stas som gjelder, se derfor opp for hyppige oppdateringer og potensiell frustrasjon over de eksamensoppgavene (fra tidligere år altså) som endelig har kommet ut i økonomien. Dette blir spennende dere! Men nå; pusse tenner og lese bok-tid :)


Liker du å gå på møter? Hvordan blir du motivert?

2 kommentarer

Arne

26.04.2010 kl.23:13

Lykke til med IN, ring bedrifter med et smil rundt munnen (smitteeffekt gjennom røret osv) og GAIN DA POWA! ^_^

Line

27.04.2010 kl.09:37

Arne: ;-) Power er på G :P

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits