Bestått: Labkurs!

Idag kom dagen vi aldri hadde trodd skulle ankomme agrarmetropolen; Line har fått alle labrapporter godkjent, har tatt alle labtester og møtt opp på alle lab'er. Ergo er labkurset for KJM100 for våren 2010 bestått. Line er stolt! Skal feire med en importert kjeks og litt økologi tror jeg =)

Jeg har igrunn ikke tatt bilder på lab - vært for opptatt av å unngå syreskader og eksplosjoner, men jeg har et bilde av naboguttan på laben som faktisk driver litt med syreskader sånn på si. Dette er fra lab nr fire tror jeg =)


John Kristian og Tormod på lab.

Så hva har jeg lært av dette labkurset? Jo, jeg har lært at kjemi ikke er så skummelt som jeg tror - det skal faktisk litt til at noe går galt om du følger med. Jeg har også lært at når Line er redd for å søle blir hun mindre klomsete. Hvem hadde trudd det? Også har jeg innsett at kjemi nok ikke er så jævlig som jeg liker å tro, selv om jeg fremdeles ikke tror at dette er et fag for meg. Vi har en kjemiker i familien (mamma), det får holde for en stund det. Nå gjelder det bare å få kicka ass på eksamen og få detta tullet ut av verden ;-)


Har du overlevd labkurs i kjemi?

Én kommentar

GuroHO

21.04.2010 kl.07:13

Hurra!

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits