Støv på hjernen...

OK, det er for innlysende..jeg må få lov til å le litt av hele vulkansky-opprøret. Jeg synes det er utrolig at folk, som forståelig nok er opprørt fordi de sitter fast på en flyplass, ikke har innsikt nok til å forstå at det aldri lønner seg å snakke med sladrepressen. Er fem minutter i spotlight'en virkelig verdt det når en ender opp med å bli huska som han som skjelte ut Island? I think not...men det virker jo nesten som om verden har innbilt seg at islenderne våkna en morgen og tenkte; "tja..vi har jo ikke råd til å fly uansett, så skal vi vekke en vulkan og lamme hele Europas flytrafikk noen dager?"

Visst, det er kjedelig at dette har skjedd. Det er no shit for dem som sitter fast, og for de som venter på dem. Men er det ikke bedre å kjede seg litt, enn å sitte på et fly som trekker inn aske og styrter? En kan jo faktisk ikke kjede seg ihjel - dette kan jeg love dere, for jeg har jobba på Xerox. OK, så blir kanskje den planlagte ferieturen utsatt litt - men du får alle penger igjen, eller du kan reise litt seinere. Litt tryggere. Og kanskje må et businessmøte eller søtti utsettes...men det er fortsatt en god del som kan gjøres over telefon, mail og videokonferanse. Det som er skummelt med dette er at redningsmannskapet ikke kan komme ut. At de som trenger å komme seg et sted, kanskje vil sitte fast for lenge. Så jeg synes at folk skal slutte å surve, og heller krysse fingrene for at ingen blir alvorlig syke eller mister livet fordi luftambulansen ikke kan komme frem. Det er tross alt det som betyr noe!

Jeg sier ikke at verden ikke skal være global - jeg elsker å reise, og skulle gjerne sett hele verden minst tre ganger selv. Men noen ganger skjer det uforutsette hendelser. Vel, uforutsette og uforutsette...som jeg skreiv i oktober; vi er i ferd med å bli for mange, og jorda kommer til å svare på presset vi utsetter henne for. Det er det hun gjør nå. Så kanskje burde vi alle gå i oss selv. Fly en tur mindre i året. Sykle litt mer. Spise hakket mindre kjøtt og litt mer grønnsaker. Sånn at vi kan gi oss selv et bedre miljø. For det er vi vel verdt?

7 kommentarer

ingiiiis

15.04.2010 kl.21:01

Heilt enig!

Annicken

15.04.2010 kl.22:11

The Englishmen asked the Icelandic people for cash -the got ash... ;)

The Icelandic peopled showed them their ash.... ups! I ment ash! :)

Askeumoren sprer seg allerede!!

Line

15.04.2010 kl.22:23

Annicken: hahahha...fantastisk!! Me like!

Annicken

15.04.2010 kl.22:57

hmm.... det var jo mye stavefeil der ser jeg nå... gikk visst litt fort...sånn skal det være:

The Englishmen asked the Icelandic people for cash -theY got ash...

The Icelandic people showed them their ass.... ups! I ment ash! ;)

Line

15.04.2010 kl.23:28

Annicken: Jeg skjønte hva du mente ;-)

Marte

16.04.2010 kl.12:29

Du har skjønt det:)

Glad jeg deler jorda med deg!

Line

17.04.2010 kl.12:29

Marte: :) Søt du er :)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits