Våren har ankommet agrarmetropolen

Idag har vært en fabelaktig dag. Jeg har fått lest og regna masse fysikk, skaffa meg lett solbrenthet/farge på armene, leggene, i ansiktet og på brystet, også var solnyter Brusevold og jeg på en herlig tur i vakre, vårlige Ås i litt over en time. Det er så deilig når man kan nyte av sol, vår og godt humør =)

Nå kjenner jeg meg ferdig med fysikken for idag - det kommer jo tross alt en dag imorgen også. Så nå skal jeg blogge litt mer fra Stockholm tenkte jeg. Og se på Beverly Hills. OMG! Vi skal ha 90tallsfest på IAESTEs vårmøte neste helg, og nå er jeg bare skremt...tror jeg må vurdere en tur på fretex på fredag...eller er det noen som har grelle nittitallsoutfits liggende som en kan få låne? :P

Men aller først...en liten bildeoppsummering av en nydelig vårdag på Ås:Har du hatt vårvær idag?

3 kommentarer

Camilla Lima Grimstad

14.04.2010 kl.22:29

fine bilder :D vår!!

Mina Marie

14.04.2010 kl.23:07

Fint! I dag har det ikke vært så vårete her i Dublin, grått og overskya, men det er liksågreit når vi må sitte og jobbe uansett :P Flink som får tid til så mye på en dag da :)

Line

14.04.2010 kl.23:22

Mina Marie: Det hender dessverre at de grønne øyene bestemmer seg for at sol er unødvendig, men han kommer nok. Og som du sier; enklere for effektiviteten :)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits