Du veit det nærmer seg våren når...

...det drypper og smelter selv på kveldstid, og plutselig kommer hele garasjetakets snømengde rasende ned! Null stress dog, det landa jo på sida, så vi kan fortsatt gå å skli på issvullen vår imorra :PEt anna sikkert vårtegn er jo Line skliende på isen i joggesko...jeg har herved begynt å se etter nye, for jeg blir vøllsømt våt under hælen. Det kan da ikke være normalt? :P (For de som lurer; det er bart på veien altså!)

Har dere fått noen vårtegn?

5 kommentarer

Håkon

18.03.2010 kl.23:57

Vår er.. noe fjernt her. Som et eventyr. Som den berømte krukken med gull i enden av regnbuen. Du har liksom hørt at den skal være der et sted, men du har allikevel litt vanskelig for å tro det.

Håkon

18.03.2010 kl.23:59

OH! by the way, lillesøsterhistorier blir det nok mange av. Jeg gleder meg som en unge til de kommer hjem, men jeg vet jeg kommer til å bli dritirritert med én gang de tar av seg skoa.

Line

19.03.2010 kl.10:18

Håkon: Jeg tror jeg var litt overoptimistisk selv...idag er det så tåka at jeg knapt kan se inn i eldreboligene, og roomien min løper i sirkel og hoier; regnregnregnregn! Ustabile forhold!

Håkon

25.03.2010 kl.01:31

Jeg skjønner tapet du må føle ved å være ute av stand til å stalke gamlehjemfolket. UFF!

Line

25.03.2010 kl.12:36

Håkon: ENDELIG litt sympati å få! De fleste andre sier bare; høh? Spionere på gamlinger, hva da for? For å slippe å lese vel! :P

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits