Drømmen om Singapore

Igår, mens jeg satt å leste, ringte Tine til meg. Søte, herlige Tine som jeg var sammen med i Singapore, og som jeg har sett alt for lite til etter at vi forlot dette fantastiske landet. Det var så godt å prate med henne igjen, og det sendte selvsagt alle tanker rett tilbake til the land of lah. Studieåret på Nanyang var bare helt fantastisk, og vi var en så flott gjeng som var der nede! Det er mange som mener at jeg nå studerer ved det universitetet i Norge med best studentmiljø, og jeg tviler ikke. Det er mye heisa på Ås, men beste? For meg vil vår herlige klasse i Singapore alltid være top notch!

Det er mye jeg savner ved året i Singapore - maten, shoppinga, reisinga, bassenger, strender, ferskpressa juice osv. Men det man savner aller, aller mest, det er folka! Både norsk og internasjonale selvsagt, men la oss holde fokuset i Norge nå. For vi må jo ha hatt utrolig flaks som kunne få samla så mange herlige folk fra BI på et sted. Mot alle odds sier bare jeg :P

Men nå nærmer det seg skremmende tre år siden vi var ferdige - for omtrent tre år sida begynte vi diplomkaoset for fullt, og så gikk det slag i slag til utti mai. I ettertida har vi ikke vært flinke nok til å treffes hele gjengen. Jeg har selvsagt truffet mine herlige snupper rundt omkring i Europa (som sist, i Basel), men hele klassen har vi ennå ikke samla. Vi var dog mange hos Astrid i sommer, og det var så moro! Så jeg stemmer ja til mange, mange flere Singapore-reunions. I mellomtida skal jeg glede meg over at jeg skal treffe Kjersti neste helg! :)

I miss you all!

2 kommentarer

Torill

25.01.2010 kl.12:15

a, eg koste meg jammen me ä lesa bachelor-oppgaven historien ijenn!! Eg trur jammen eg mä gä ijennom Singa-Chapter ein gang te ein dag der e rolig pä jobb. Hurra for bloggen te Line som har dokumentert all viktig info om kor fantastisk livet ein gang va!

Line

25.01.2010 kl.14:15

Torill: Jeg måtte lese den engang til jeg og - det er egentlig en knallbra oppsummering det der :)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits