Trøtthetsparadokset

Noen ganger forstår jeg ikke helt hvordan verden fungerer, for nå er jeg så trøtt at jeg ikke klarer å slå av hodet, og dermed får jeg ikke sove. Ulogisk! Og litt absurd? men hva kan en gjøra? Det er mye der ute i verden som er absurd, og det er mange tanker som må tenkes litt på av og til. Jeg tror halve tankeproblemet ligger i at jeg ikke har absurdskribla dem av meg på seriøst lange tider. Det er lenge siden jeg har vært i både Stella og Nat modus, og det er antagelig enda lenger siden jeg forsøkte meg på noe anna enn de velkjente sirklene som jeg aldri kommer meg ut av. Og det blir sånn, for geeky Line, at når ikke absurditeten kommer ut på papiret, så kommer den ut i livet i stedet? da blir det mye rart å tenke på da?

Teoretisk sett har jeg nok litt mer fantasi enn hva en har godt av å ha, for jeg har det med å føre samtaler av sted i hodet mitt når jeg lissom ikke har noe bedre å ta meg til. Missforstå meg rett her altså, jeg er ikke schizofren ? jeg hører ikke stemmer lissom, men jeg tenker på ting som har skjedd, og skriver lissom videre på saga?n i hue mitt. Greit nok det kanskje, men problemet ligger nok litt i det at jeg ikke heeelt har kontroll på hva jeg har tenkt og hva som faktisk ble sagt. Og da kan det oppstå mye pinlige situasjoner. Eller problemer. Noe som jeg selvsagt må tenke enda litt mer på, sånn at jeg er heelt sikker på at jeg har et problem. Og nå er jeg ganske sikker på at jeg har et ?problem?, men jeg veit ikke helt hvorfor, hvordan eller hva. Så da sitter jeg her da, eller ligger opp etter veggen heter det kanskje, og tenker; ?hvorfor får jeg ikke sove? når årsaken jo er soleklar; Junior er på, og politikk er for komplisert for meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits