Målet for sommern

Hver mandag hiver jeg meg inn på Laagendalsposten for å se om det har skjedd noe på hjemtraktene over helga (les: slosskamper, hjemmealene-bråk osv) og blir like skuffa hver morgen. Så da ender jeg opp med å se på "Ute på byen" istedet. Jeg tror mitt eneste mål for sommern (vedsiden av å komme inn på et bra studie og å begynne å trene) skal være; jeg skal ALDRI havne her!

Hvorfor? Om andre ser på dissa bildene på samme måte som meg - altså peker og ler, så vil jeg ha meg frabedt å bli peka på og ledd av! :P

3 kommentarer

Silje

15.06.2009 kl.18:54

apropos spennede på kbg.... to jenter ble voldtatt midt i sentrum i helga gitt, å unngå det kan jo være det andre målet, og det tredje å møte moccamonsteret;)

Line

16.06.2009 kl.20:06

Herregud! Det er jo helt sykt!!! Midt foran Grand??! Hvordan i alle dager skal det gå med verden om sånne ting skjer i sovebyen Kongsberg? Jeg kommer ikke til å være ute etter ni EN kveld i sommer!!! Men Mocca vil jeg gjerne møte litt mer enn en gang =)

StineMa

16.06.2009 kl.20:19

Hehe, vittig innlegg! Det er en sånn bildeserie å finne på Østlendingen sine nettsider også, men heldigvis har de ikke begynt med det i Bergens Tidende :pTakk for kjempekoselig hilsen i bloggen min. Jeg SKAL være stolt av meg ;)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits