Bokønsker

Da jeg var på handletur igår hang jeg, som alltid, litt i diverse bokhandler, og oppdaga til min store glede at Tasmina Perry, Penny Vincenzi og Jodi Picoult alle har kommet ut med ei ny, tjukk bok. Hurra! Men de er så nye at de finnes bare i hardback foreløpig. Jeg må mao vente...

Det har seg nemlig så at unge Ekanger er rett over middels snodig når det kommer til bokpreferanser. Et av disse punktene er at jeg liker best å lese paperbacks. Skal jeg være helt ærlig så virkelig misliker jeg hardbacks, da de er tunge, tjukke, har for stor skriftstørrelse og av en eller anna mongo grunn insisterer forlagene på å lage dem med avtagbart cover. Why oh why? Unødvendig pengebruk spør du meg, da jeg jo ødelegger det fordømte coveret så fort jeg tar i boka, og ender mao opp med en kjedelig svart/blå/rød bok i hylla. Nedtur!

Men dette er bøkene jeg skal kjøpe så fort de kommer i paperbacks (på engelsk selvsagt - norske bøker skal leses på norsk, alt anna vil jeg heller lese på engelsk..)

originalsinbestoftimeshandlewithcare

Én kommentar

Stine

07.06.2009 kl.20:45

Litt vittig at du nevner at vi bør treffes snart, for denne uken (tror det var torsdag) så fikk vi reklame fra visitkongsberg.no på jobb, hehe. Kanskje det var et hint :p Å bruke neste kapittel på å besøke og få besøk høres ut som en god plan!

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seriøs reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. Ønsker du å kontakte meg, kan du maile meg på line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits