undrer...

Det hender det dukker opp rare spørsmål i hodet mitt...Og jeg skal innrømme at det tidevis skjer ganske så uprovosert. Men så hender det også at noen (gjerne en av mine venner tv/radio/musikk, eller en kombinasjon av disse) provoserer hjernen min til å tenke merkelig...Uansett...

Går det an å lage garn av hybelkaniner?
Personlig mener jeg at dette er et meget godt spørsmål, for vi lager jo garn av pelsen til andre kaniner, og dessuten så ser de jo ut som små, tova garnballer der de ligger under senga...Middene mine og jeg vurderer å starte produksjon, men vi gidder ikke å gjøre store innkjøp helt unødvendig...

"This is my life story. And it's for you only. Give you everything"(Angie Stone - my life story) - Stakkars fyr, få hele livshistorien hennes slengt i tryne på den måten - Vil dem virkelig ha det?
For hvis dem vil det, så skjønner jeg rett og slett ikke hvorfor de ikke er interessert i konkurrentanalyser...Gutter er rare dyr!

Også har jeg et spørsmål til ære for Hans Magnus;
Hvor i alle dager har det blitt av Digestive caramel?
Herved oppfordrer jeg dere alle til å gå ut å lete etter den! Mail eller ring meg det sekundet dere finner denne fantastiske kjeksen - den er dypt savnet!


Det verste er at jeg hadde et kjempeflott spørsmål som jeg skulle spare til dere (for jeg kan ikke svare på det selv), men nå har jeg glemt det...aldern tynger!

2 kommentarer

ellen

03.05.2006 kl.23:48

Ja, hvor, -HVOR- ble det av den kjeksen?

Guro

04.05.2006 kl.08:10

Men, hvorfor heter det egentlig hybel-KANINER? Jeg tror jeg har hybelelefanter - de er i alle fall fryktelig vanskelige f ut herfra!Og hvorfor er lrere de mest krevende (og misfornyde) kundene ALLTID? Jeg skal nemlig p jobb n, og de som sier at sju skoleklasser med tilhrende lrere er en spk p Vikingskiphuset, fr vr s god tenke en gang til! Heller 100 japanere enn n femteklasse!!

Skriv en ny kommentar

Line

Line

29, Kongsberg

Blakk globetrotter med seris reiselyst :P De bildene jeg ikke har tatt selv er hentet hos google om ikke annet er oppgitt. nsker du kontakte meg, kan du maile meg p line_ekanger@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits